5 Sömnpiller

smn.jpg

Va!? Tänker ni, vadå en bokhylla, sömnpiller!?

Ja, detta är några av bokhyllorna på mitt jobb och dom får symbolisera det bästa sömnpiller som finns; nämligen att läsa. Nästan varje natt när jag ska sova tar jag fram en bok, läser typ fem sidor och så boom, så sover jag. Perfa!

En kommentar

  1. Bokstund

    Haha, så skönt! Jag brukar också läsa innan jag lägger mig men somnar inte lika lätt. Brukar läsa något mellan 20 minuter och 2 timmar, och sen när jag släcker lampan somnar jag oftast ganska snabbt 🙂 Om jag istället skulle försöka sova efter att ha pillat med mobilen tar det betydligt längre tid att lyckas somna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s