Harry Potter är tillbaka!

imageDen åttonde berättelsen om Harry Potter finns nu på svenska! Boken baseras på en ny originalberättelse av J.K. Rowling, Jack Thorne och John Tiffany, Harry Potter och Det fördömda barnet, som är en pjäs av Jack Thorne. Pjäsen hade premiär i London i somras.

19 år har gått när historien om Harry, hans familj och vänner fortsätter. Harry är anställd på Trolldomsministeriet, gift och pappa till tre barn. Hans förflutna gör sig ständigt påmint, och smälter samman med nutiden när mörkret återvänder på nytt.

Visst ska det bli spännande att läsa fortsättningen, även om jag hade ställt in mig på att äventyret var slut! Det känns lite konstigt att tänka att Harry, Ron och Hermione nu är vuxna, men om det är lika spännande som det brukar kommer det nog inte att vara något problem.

imageNy är också den illustrerade utgåvan av Harry Potter och Hemligheternas kammare. Jim Kay står bakom de fantastiska illustrationerna i färg!  Samtliga sju böcker kommer att ges ut i illustrerade utgåvor med ett års mellanrum fram till år 2021.

På Rabén & Sjögrens Harry Potter-sida finns massor av härlig info om böckerna m.m. Kolla in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s