Bokfreak frågar: Maj Lundgren

majlundgren

 

Maj Lundgren var bara 13 år när hon släppte sin debutbok. I höst kommer hennes andra bok Om du vill ja oxå.

Beskriv din nya bok med 3 ord!
Lögner, lust och livet.
Vem ska läsa din bok?
Den här boken är till dig som inte vet vad kärlek är. Den här boken är till dig som ljuger. Den här boken är till dig som är tonåring, varit tonåring eller ska bli tonåring. Därför skulle jag bland annat tillägna den här boken till mig själv.
Vad läser du just nu?
Just nu läser jag en bok av Jenny Jägerfeld, Här ligger jag och blöder.
Vad gör du i sommar?
Äter glass och passar på att vara med min bror så mycket jag kan. I höst börjar han plugga i Linköping.
Ditt bästa sommarboktips?
Jag ger dig solen av Jandy Nelson. Jag skulle ge den till hela världen om jag kunde 🙂

En kommentar

  1. Rune Barneus

    En inträngande skildring om att vara ung i Stockholm idag, i en värld där den digitala världen och den ”verkliga” världen flyter samman. En stark bok som berör. Föreställer mig att denna bok inte kunnat skrivas utan anspänning och smärta.
    Rune Barneus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s