De dödas röster

13226644_856023157843047_6343366121870469957_n

Något som passar extra bra på sommaren är ju att lyssna på böcker eller poddar. Du kanske är så semesterslapp att bara tanken på att läsa en pappersbok känns som att bestiga ett berg, eller så kanske du åker tåg eller bil jättelångt och vill höra på en berättelse tillsammans med någon. Ett hett tips är då att lyssna på P3 series thrillerpodd De dödas röster som har premiär morgon. Serien har 8 delar, går att fr.o.m. i morgon lyssna på i appen Sveriges Radio Play eller på P3 varje lördag kl 18:03.

Det är ingen mindre än Sara Bergmark Elfgren (en av författarna till ”Engelsfors”-trilogin) som skrivit manuset! Måste ju vara bra! Flera av skådespelarna från Cirkeln är med och även Clara Henry har en roll. Kul!

Så här beskrivs De dödas röst på P3 series hemsida:

I de dödas röster får lyssnarna följa journalisten Emma Nylander. Emma börjar nysta i ett tjugo år gammalt ouppklarat mord som ägde rum i området där hon själv växte upp, i mitten av 1990-talet. De dödas röster är en historia om vänskap, hemligheter, kärlek, svartsjuka, svek och mörk magi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s