Stöd Bladen brinner!

urlHär kommer ett sent upprop för kickstarterkampanjen för podcasten Bladen brinner! Bakom Bladen brinner står Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo, två av våra favoritförfattare. Podcasten ska handla om böcker för barn och unga, och fyllas med intervjuer, reportage, boksamtal och diskussioner. Syftet med programmet är att skapa ett levande samtal om barnens böcker bland vuxna, guida i bokdjungeln, och på så sätt i slutänden skapa läslust hos barnen. Härligt tycker vi!

Vem som helst kan bidra med en summa för att stödja projektet. Så säg till alla vuxna du känner att bara göra det. Beroende på vad man väljer att lägga kan man få en fin tygkasse, gå på invigningsfest m.m. Det kan kan ju du som barn eller ung lägga beslag på tänker jag 😀 Kampanjen avslutas den 16 juni.

Klicka här för att komma till kampanjen!

En kommentar

  1. Pingback: Stöd Bladen brinner igen! | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s