Från boksida till tv-tablå

syltmackorImorgon är det tv-seriepremiär på Anna Ehrings berättelser om Nisse som vi första gången träffade i boken Syltmackor och oturslivet. Boken handlar om Nisse och hans familj som består av pappa och lillebror.

I den första boken har hans mamma precis dött och han söker tröst i sin lilla ödla, som visar sig kunna prata! Jag tycker verkligen om den här boken, och de följande. Det ska bli kul att se hur de har löst den lilla ödlan/draken. Serien heter Drakhjärta och börjar sändas måndag 18 januari på Barnkanalen klockan 18.30. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s