Nytt av Kristina Ohlsson

 

zombiefeber-ohlsson_kristina-35479731-frntlJag tycker så mycket om Kristina Ohlssons Glasbarnen-serie om Aladdin, Billie och Simona (och det är jag verkligen inte ensam om). Kristina Ohlssons lyckas skriva precis lagom läskigt, spännande och om spöken fast att en aldrig riktigt vet om det verkligen är något övernaturligt som inträffat eller om allt bara är en konstig slump. Mest av allt gillar jag att Glasbarnen utöver detta också berättar om orättvisor i samhället.

Men det jag skulle komma till att Kristina Ohlsson kommer med en ny bok i slutet av mars! Den heter Zombiefeber, är skriven för barn mellan 9-12 år och verkar sjukt spännande… Så här beskrivs boken:

En mystisk främling dyker upp i Eldsala mitt i natten. Det är den varmaste sommaren Herbert kan minnas och getingarna är överallt. Samtidigt börjar människor i Eldsala att bli sjuka. De får feber och röda ögon och Herbert och vännen Sally fylls av onda aningar. Något hemskt är på väg att hända! Tillsammans söker de skydd i sitt hemliga gömställe, den nedlagda kvarnen, där ingen levande – eller död – kan nå dem. Eller kan de det?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s