Bästa julklappstipsen 3-100 år

29694949_O_1

För den yngsta vetgiriga (3-7 år). En bok om tiden som aldrig slutar gå. Om tiden före och efter jaget. En bok vars slut alltid får mig att gråta. Och att krama om mina gullhönor lite extra. Just nu har vi varandra av Sara Bergmark Elfgren och Maria Frölich.

 

 

nourFör den som tror på underverk (7-10 år). Som tror på att världen kan bli ett bättre ställe om vi bara anstränger oss och tror på mirakel. En seriebok om det onda och det goda. Om att aldrig ge upp. Nour och den magiska drycken av Alexandra-Therese Keining och Peter Branting.

 

 

den-sovande-och-slandanFör den som älskar sagor (12-100 år). Som vill förtrolla hjärnan med magiska sagofigurer i nya versioner med nya mål och vägar. Den sovande och sländan av Neil Gaiman och Chris Riddell.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s