Den femte vågen blir film

För ungefär två år sedan läste jag Den femte vågen och gillade den så mycket. Så obehaglig, spännande och så sjukt bra huvudperson; den stenhårda och modiga Cassie 16 år. Jag minns att jag avslutade recensionen med typ dessa ord, ”… nu önskar jag bara att det kommer en uppföljare och gärna en film också!”.

Det kom en uppföljare, Det oändliga havet (tyvärr inte lika bra) och nu har även mina andra önskan gått i uppfyllelse, Den femte vågen blir film! I Sverige har den premiär den 29 januari 2016. Blir detta nya Hungerspelen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s