En riktig härlig typ av uppföljare

anotherday
En av mina all-time-favoritböcker i världen är Jag En (Every day) av David Levithan. Därför fick jag smått pytteskinn AKA gåshud när jag i ett av mina sociala nätverksflöden såg nyheten om att en typ av fortsättning på boken släpps på engelska den 25 augusti! Och med typ menar jag att Levithan har skrivit berättelsen ur ett helt annat perspektiv än A:s, nämligen Rhiannons. Hallå svenska förlag! Översätt direkt please.

Är du nyfiken kan du redan nu läsa första kapitlet i den nya boken här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s