31. Därför älskar jag barnböcker.

Jag ÄLSKAR barnböcker (eg. alla böcker) därför att varje bok gör mig lite klokare! Böckerna tar mig till världar och platser jag aldrig tidigare besökt. De låter mig träffa nya människor och andra varelser av alla de slag! De öppnar upp världen för mig, ger mig förståelse för att vi är olika men lika ändå. Böcker (och läsning) främjar demokrati! De är superduperviktiga! 💙💜❤️💛💚

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s