27. En läsare.

Det här är jag! Jag tror att jag var åtta, nio år när bilden togs. När jag lärde mig läsa blev jag en läsare. Min syster säger till exempel att hon alltid minns mig tillsammans med en bok. Särskilt sommarloven var fyllda av läsning… Jag kommer ihåg alla mina ”Sommarlov med böcker” och de mysiga biblioteksbesöken som hörde till. Gärna hästböcker som ni ser, eller äventyrsböcker som Kitty- eller Fem-böckerna. Och Kulla-Gulla, Lilla huset på prärien och Narnia som jag har läst flera gånger om.

Jag önskar att alla skulle få bli läsare, det är något av det roligaste jag har varit med om!

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s