29. Boktips till nybliven förälder.

bebisbekännelserbebisbek

När jag var gravid första gången fick jag boken Bebisbekännelser, Guide för nybörjarföräldrar av Lotta Sjöberg av en väldigt mysig och rar kollega. Jag läste den när jag var gravid och skrattade lite ansträngt åt vissa illustrationer och tänkte ”men så kommer det väl ändå inte bli?”. Sen läste jag den igen när knoddan kommit och skrattade ännu mer åt igenkänningen och hur knasiga situationer och ord som kommer ur en som småbarnsförälder. En ypperligt bok att läsa när en behöver komma ner på jorden lite och inse att allting löser sig.

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s