24. En lärorik barnbok.

9789163873539Tyvärr har jag inte haft tid att läsa Balladen om en bruten näsa förrän nu. Jag lånade den på bibblan och läste högt för min systers barn, de lyssnade helt fascinerade i timmar varje dag (så högläsningstips). Samtidigt som denna bok är full av humor så berättar den även en hjärtskärande berättelse om ett barn som växer upp med en förälder och i en miljö som inte funkar som den/det ska. Den är lärorik på många sätt men kanske framförallt för att ge barn som inte har det som Bart en insyn och medvetenhet i hur det kan vara.

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s