17. #Bookfacefriday

Hänger med familjen hemma hos mor och far och hittar den här gamla godingen – min lillebrors bästa vännerbok. Den får räknas som en bok! Och jag bjuder glatt på mina femtonåriga svar från ett annat liv. Funderar över boken som jag då tyckte var den bästa. Tänk, den minns jag överhuvudtaget inte ens nu. Någon som läst den och kan påminna mig? (Gissar att den med all säkerhet tillhör genre romantik/äventyrisch, en kategori jag då värdesatte högt).

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s