16. En väldigt viktig barnbok.

IMG_7733

Förra Från Alfons till Dostojevskij kom ut för typ 15 år sedan och så i år har uppföljaren kommit ut. Detta är en väldigt viktig bok för barn för den är ett hjälpmedel till att arbeta med FN:s barnkonvention. Med hjälp av att använda skönlitteratur som behandlar de saker som nämns i barnkonventionens artiklar är de mycket lättare att verkligen förstå dem. Jag har varit med och jobbat med uppdateringen av de litteraturlistor som är med i boken, så jag tycker de är väldigt bra 🙂

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s