15. Presentbok.

Omslagsbild: Bara för dig på lågstadietOmslagsbild: Bara för dig på mellanstadiet

Det här är inte en, utan två superbraiga tips på böcker att ge till någon som är mellan 7 och 9 år eller 10 och 12 år! Bara för dig på lågstadiet/mellanstadiet är två samlingar med berättelser om livet på just låg-/mellanstadiet. ”Det handlar om familjen, om kompisarna man har eller inte har och om en massa annat. Det är roligt, spännande, pirrigt, läskigt och sorgligt.”

Medverkar gör Emma Adbåge, Lisa Bjärbo, Pelle Forshed, Kristan Hallberg, Amanda Hellberg, Jenny Jägerfeld, Janina Kastevik, Mårten Melin, Siri Spont, Lena Sjöberg, Johan Unenge, Katarina von Bredow, Oscar Danielsson, Niklas Frykholm, Cilla Jackert, Pamela Jaskoviak, Osmond Karim, Kerstin Lundberg Hahn, Cilla Naumann, Kristina Ohlsson, Johan Theorin, David Wiberg och Rebecka Åhlund. Några av mina absoluta favoritförfattare! Kan det bli bättre, eller?!

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s