7. Älskar bilderna.

9132479359_e9a6699929_z

Jag har varit bortrest ett par dagar, men nu bloggar jag ikapp!

Jag älskar verkligen Anna Höglunds bilder! Jag är egentligen en textmänniska och lägger tyvärr för lite vikt på illustrationerna i böcker som jag läser, men i det här fallet kan jag inte väja. De går rakt in i mig och känns i magen. De är mörka och sorgsna, precis som livet ibland. Jag tror att vi är många som kan känna igen oss i kaninens tankar och känslor då och då…

Karin har bloggat om boken tidigare.

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s