3. För småbarn.

lilla näsanNu är Bokfreak ingen blogg för småbarn, men Emma Adbåge är så himla inspirerande både vad gäller text och illustrationer i dessa böcker! Texten är en språklek, trots den lilla mängden så träffar den mitt i prick. De fint tecknade små människorna då! – Fulla av uttryck och möjlighet till igenkänning! Läs för ditt småsyskon eller läs själv som sagt.

(I Lilla kroppen-serien finns också böcker om den lilla handen och den lilla foten.)

jag-ar-jagMissa heller inte Emma Adbåges kapitelbok Jag är jag, om Mickan 8 år, som inte alls är så blyg som alla tror! Som jag kände igen mig när jag läste.

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s