10. Barndomsfavorit.

IMG_3569Råkade av en slump se den här i jobbets källarmagasin för ett tag sen, Bröllopet i Marsipanien av Lena Karlin och Inger Edelfeldt. Jag blev så himla glad för jag hade helt glömt bort att den överhuvudtaget fanns. Vilken lycka! Jag minns hur mycket jag tyckte om illustrationerna och den otippade historien. Läste just om den och gladdes åt den tvära och envisa prinsessan Burra som gör som hon vill. Boken kanske inte skulle vara en favorit om jag hade läst den för första gången idag, men det har jag ju inte gjort. Det finaste med boken är nog hur glad jag blev av att återupptäcka den.

#barnensbokutmaningjuli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s