Sommarboken 2015

Hängmatta

Är du mellan 8 och 12 år? Gillar du att träffa kompisar, fika, pyssla, prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst? Gå in på sommarboken.se och kolla om ditt bibliotek är med i Sommarboken 2015! Alla får vara med. Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser!

Sommarboken2015_4kantig_150pMitt bibliotek (Östra Göinge) är med och på onsdag hoppas jag att en hel hop med ungar kommer och fikar och boktipsar tillsammans med mig och min kollega. Läs mer om vår träff här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s