28. En tunn bok.

IMG_3522

SMS från graven utkom i november förra året och är en både tunn och lättläst bok. Den handlar om 11-åriga Lusia och hennes kompisar som en skoldag möts av beskedet att deras lärare är försvunnen. Lusia får ett skumt sms som kan vara ett spår och tillsammans med kompisarna försöker hon reda ut vad som kan ha hänt. Lusias katt Morgan Morrhår tycks vara den som vet mer. Mystiken tätnar då en ängel uppenbarar sig och någon lämnar blöta fotspår vid Lusias säng. Vid sidan av mysteriehistorien beskrivs också saker som kompisen Loves väntan på superkrafter samt vissa karaktärers känslor för varandra.

Boken bjuder på spänning i både deckar- och rysarform, och jag gillar verkligen omslaget och illustrationerna. I april kom uppföljaren Skuggan i fönstret som handlar om samma kompisgäng, men med ett nytt mysterium.

#bokhorafotoutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s