18. Presenttips.

IMG_6608

En av min favorit grejer är tecknade serier och det är även mitt bästa presenttips. Mitt eget serie-bibliotek hemma växer för varje år. Jag blir jätteglad av att få serier i present och ger ofta bort det till andra. Serier är ju ofta väldigt snygga, går nästa alltid fort att läsa och är lätta att ta till sig. Att ge bort en seriebok är enligt mig liksom som att ge bort en extra lyxig chokladask, fast i bokform.

#bokhorafotoutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s