16. Planerad semesterläsning.

IMG_3423

Jag har just påbörjat mitt sommarvikariat så det dröjer innan jag får semester, men jag har ju tänkt hinna läsa innan dess. Under uppsatsterminen som varit har jag verkligen ansträngt mig för att inte skapa en (jättelik) att-läsa-hög eftersom tiden inte riktigt räckt till. Böckerna på bilden är ett urval av dem som ligger hemma och väntar. Jag är så glad över att nu äntligen kunna bygga på hög igen, och ser fram emot att utvidga den. Särskilt som jag jobbar på bibblan varje dag och det kan vara svårt att komma hem tomhänt.

#bokhorafotoutmaning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s