11. Tips för att bota lässvackor

När jag får en lässvacka räcker det att jag går in i en bokhandel (eftersom jag jobbar som bibliotekarie hänger jag hela dagen med böcker). Känslan och doften av nya böcker är oslagbar för mig. Sen hjälper det helt klart att börja läsa. Och gillar jag inte det jag läser så byter jag. Lusten måste regera!

#bokhorafotoutmaning

En kommentar

  1. Bokentusiasten

    Håller med, jag var inne i bokhandeln senast idag och kladdade och klämde på nya böcker. Det får en verkligen att vilja åka direkt hem och lägga sig och läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s