Harry Potter i bilder

Igår släppte Rabén & Sjögren en rolig nyhet! I höst släpps den första illustrerade (alltså med bilder) utgåvan av Harry Potter och de vises sten samtidigt i stora delar av världen. Alla sju böcker kommer att släppas med ett års mellanrum fram till år 2021. Låter spännande, eller hur?

Jag känner på mig att böckerna kommer att få massor av nya läsare! (Det är ändå 16 år sedan den första Harry Potterboken kom ut i Sverige.)

  1. Anna Jakobsson Lund

    Det här kommer att passa så bra ihop med mina barns uppväxt! Har längtat efter att få tvinga på dem Harry på samma sätt som min pappa försökte få mig att uppskatta Bilbo och Den långa flykten. Jag hoppas att det inte blir samma episka misslyckande… Det här är ju ändå Harry Potter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s