8. Så sorterar jag min bokhylla.

IMG_3369

Böckerna hemma är sorterade till olika hyllor. I hyllsystemet står facklitteratur och gammal kurslitteratur, i loppisfyndet står pocketböcker, romaner, kokböcker och barnböcker och i stringhyllan samsas serier med böcker som ska läsas. Pocketböckerna är i stort sorterade efter färg, och fack- och kurslitteraturen efter ämne, men annars finns inget system annat än att böckerna ofta följer varann någorlunda i storlek. Det funkar fint men ibland kan jag bli sugen på att sortera dem lite tjusigare. Kanske får det bli ett projekt en regnig dag i sommar.

#bokhorafotoutmaning

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s