5. En kokbok.

Så här är det. Jag lagar sällan mat ur kokböcker, men jag bläddrar gärna i dem. En av dem det bläddras mest i just nu är Sara Asks och Lisa Bjärbos Mera vego – mat för hela familjen. Jag vill gärna äta mer vegetariskt, och blir inspirerad till tusen av denna! Nu måste jag bara se till att laga några av rätterna också. Kanske lagom till uppföljaren Ännu mera vego, som jag vet att Sara och Lisa arbetar med precis nu, kommer?!

#bokhorafotoutmaning

  1. Julia

    Jag brukar också mest bläddra i kokböcker, men ur just den här har jag faktiskt lagat 3 (!) stycken rätter! Väldigt goda och lätta allihop 🙂

  2. Pernilla

    Ja, men eller hur?! De verkar vara ganska lätta 🙂 Vilken är din favorit av de tre då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s