4. En tidning.

tidning

En bestående tidningshög hemma hos mig är den med gamla serietidningar som fyndats på seconhand. Jag tänker att de ska pysslas med, men sen fastnar jag med näsan i dem istället. Kalle Anka & co var den som lästes mest hemma när jag växte upp, men det är allt nåt särskilt med Bamse.

#bokhorafotoutmaning

En kommentar

  1. Linnea

    Åh, serietidningar! Jag prenumererade på Kalle Anka när jag var liten. Får god lust att gå upp på vinden och leta upp dem nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s