1. Jag och en favoritbok.

jag och en favoritbok_1

Jag håller med Johanna K om att välja en enda favoritbok går bara inte, så jag ändrade från ”min” till ”en” i rubriken. Dessutom väljer jag en hel serie, nämligen Pax.

Många med mig är helt fast i Alriks och Viggos kamp mot ondskan. För någon vecka sedan läste jag Mylingen och Bjäran (del 3 och 4), och tänkte att det otroligt nog blir bättre och bättre! Olidlig spänning, ruskiga varelser och hjärteknipande om två bröder som bara har varandra… I höst kommer fortsättningen!!

#bokhorafotoutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s