Hit med lite farligheter!

dodligt-misstag

Så många som frågat mig på skolan om inte Lena Lilleste ska släppa en fortsättning i serien om Tommy och Flisen. Nu kan jag glädja alla som fastnat i den här tokspännande serien att det visst kommer en fortsättning. Och den verkar minst lika spännande.

I Dödligt misstag kommer det en ny tjej till klassen. Hon håller på mer farligheter. Hon chattar med män på nätet, stämmer träff och rånar dem. Tommy och Flisen råkar se vad som händer just när Linda, som tjejen heter ska råna en inte helt vanlig typ. Och Tommy och Flisen hamnar såklart precis som vanligt mitt i smeten.

I maj släpps den 10:e (!) delen i serien. Wow. Keep up the good work Lena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s