Hej!

Jag heter Caroline och är ny skribent här på Bokfreak.
Det här är mitt första inlägg – yey! Tänkte därför bjuda på en liten presentation.

Jag är nyss fyllda 30 år, och pluggar biblioteks- och informationsvetenskap. Det är sista terminen för mig så just nu skrivs det uppsats för fulla muggar. Förutom att plugga så jobbar jag extra på folk- och högskolebibliotek.

Min läsarsmak är varierad och det får gärna vara peppigt, oväntat, roligt, normkritiskt, spännande… Ganska öppet va? 🙂 Läser böcker som gör mej nyfiken (såklart), både inför att läsa de och sedan inför att vända blad.

Det känns superkul att bli en del av bokfreaksfamiljen, och jag ser fram emot att bidra med inlägg framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s