Världspremiär i Malmö

10952865_1636999886528549_7069609984075753338_nAlltså det är ju många jättebra böcker som blir (eller är på väg att bli) film just nu! En av dom är filmatiseringen av Lina Arvidssons bok Det borde finnas regler, boken vi gillade mycket när den kom 2012. Den kommer ha sin världspremiär som invigningsfilm på barn- och ungdomsfilmfestivalen BUFF i Malmö 9 mars. Ska bli så kul att se, så här beskrivs filmen på BUFF´s hemsida:

Mia och Mirjam är fjorton år och bor i en aptrist håla. De är inte särskilt vuxna men övar på att bli det. Mirjam träffar en äldre man och Mia och deras gemensamma kompis Karl jobbar på att få henne på andra tankar. Mia har en pappa som dricker lite för mycket. Omvälvande känslor, stark vänskap och tonårens mysterier skildras på ett sätt som tar svensk ungdomsfilm till nya höjder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s