Zombiedjur

Hungriga hamsterns återkomstSpökkattens hämndYlande hundens öde

Joe Edmunds, 10 år, är en helt vanlig kille tills den dagen då han får en gammal, egyptisk amulett av sin gammelmorbror Charlie. Joe får veta att amuletten är magisk, den kan att uppfylla en önskan åt honom. Joe har alltid önskat sig en egen hund, och nu tänker han ta sin chans. Men något går på tok, och plötsligt har amuletten förvandlat Joe till zombiedjurens beskyddare.

I de båda första böckerna behöver den hungriga hamstern Klimpen och spökkatten Tassan Joes hjälp att få frid, så att de kan gå över till andra sidan. Det här är inget Joe vill göra, men att ha två envisa och odöda djur i hälarna ställer till mer bekymmer än att låta bli. Och i nästa bok, som kommer i mars, är det den heltokiga hunden Dexter, som vill att Joe ska hjälpa honom att sluta upp med sina spökerier.

Gillar du lite tokiga och roliga (och äckliga!) böcker är serien Zombiedjur absolut något för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s