Ronja som animé

Hallå? Hur har jag kunnat missa det här? Pernilla skrev om det här redan i april (samma dag jag födde barn så jag antar att jag har giltiga skäl för förvirring). Ronja Rövardotter har gjorts i en ny version i Japan, i värsta animéstilen. Det ser snyggt ut, det lilla jag har sett och jag håller tummar och fötter för att Sverige tar tag i översättning/dubbning så snart som möjligt. Men nyheten är att hela första avsnittet finns på Youtube, eller här nedan. Håll till godo!

En kommentar

  1. Ping: Sverigepremiär för Ronja som anime | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s