Inte vem som helst

För nästan exakt ett år sedan så satt jag en natt i Berlin och sträckläste Jag går dit du går, Nina Lacours debutroman. Igår fick jag hennes nya Inte vem som helst i handen. Ikväll börjar jag läsa och väntar mig en till sån där natt där jag inte kan slita mig från boken hur mycket klockan än blir. För denna verkar minst lika bra.

Om att bli vuxen, om att växa ifrån varandra, om att tvingas inse att vissa drömmar aldrig kommer att bli verklighet, om att gå sin egen väg.

(citat från Rabén & Sjögren)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s