Skolbibliotekarienörderi

maria
I mars var jag iväg på konferensen Skolbibliotek 2014 som anordnades av Skolporten i Göteborg. Jag hade fått den stora äran att prata om arbetet på vårt mediatek och det hela filmades av UR som visade alla föreläsningarna i maj på SVT.

Jag tror att det är många bibliotekarier som läser Bokfreak och som kanske kan bli lite inspirerade av min föreläsning. Ni hittar den här. Det var en tokigt bra och inspirerande konferens på många sätt, och att kunna se föreläsningarna hemma i soffan är ju riktigt najs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s