Tusen och en chans

En av vårens böcker som jag verkligen längtar efter att läsa är den här! Jag gillade Annabel Pitchers förra bok, Min syster är i tusen bitar, jättemycket! Rakt om starka och svåra känslor, men med ljusglimtar.

Den nya boken Tusen och en chans vänder sig till något äldre läsare. Zoe, 15 år, har en fruktansvärd hemlighet. Hon har begått det värsta brottet av alla – hon har dödat en annan människa. Och kommit undan med det. Skulden är enorm. För att få någon som helst lättnad börjar hon skriva brev till en dödsdömd fånge i Texas, han måste veta allt om hemligheter, lögner och skuld…

Oh my! Plus älskar jag omslaget!

En kommentar

  1. Ping: Nu har jag läst… | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s