Viktig bok för dig som är tjej

På Internationella kvinnodagen i lördags släpptes passande nog nyutgåvan av Sandra Dahléns sexhandbok för tjejer – Sex med mera. Den ”tar tjejer och deras funderingar kring sex, kön och relationer på allvar. Hur kan man njuta av sin egen kropp själv eller med någon annan? Hur gör man när det inte känns bra att ha sex? Och hur kan man engagera sig om man vill förändra tjejers situation? […] Boken stärker tjejers självkänsla, gör dem medvetna om sin kropp, sin sexualitet, tjejers villkor i samhället och rätten att sätta gränser.”

Förra veckan gästbloggade Sandra Dahlén på Rabén & Sjögrens blogg och den här skriver hon på Mellan raderna, en mötesplats på Facebook där du kan träffa förlagets aktuella ungdomsboksförfattare. Läsvärt och viktigt! Superviktigt faktiskt!

En kommentar

  1. Pingback: Barn och böcker om sex | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s