Love hurts 2

Lovehurts_2 På mitt skolbibliotek är det väldigt många elever som slukat seriealbumet Love hurts av Kim W Andersson (en av tecknarna bakom Berättelser från Engelsfors). Love hurts kom redan 2009 och jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan av elever om det ska komma någon uppföljare. Nu är den här, Love hurts 2!

Den innehåller elva korta serienoveller, alla på temat kärlek och typ skräck (och ett bra förord av Mats Strandberg). Och ja, den är lika bra och obehaglig som ettan, samtidigt som den är rolig. Det sprutar blod, huvuden huggs av och hjärtan krossas och det är inte förutsägbart, mina elever kommer bli så nöjda (men jag rekommenderar den inte till personer med blodfobi).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s