Poddtips

bokslukarsallskapet_ny_podd_poddradiohuset_textJag har lyssnat på den första podden av Bokslukarsällskapet. Detta sällskap består av en grupp lite mystiska barn som pratar och recenserar böcker. Poddarna innehåller även en del magi och fiktion. I första delen pratar de om Mårten Melins Liksom helt magiskt och då kommer en av bokens karaktärer in i studion och blir en del av samtalet (med manus skrivet av Mårten Melin och framfört av skådespelerskan Vanna Rosenberg).

Podden är skapad av Barnens bibliotek, produktionsbolaget Poddradiohuset och Statens Kulturråd med målet att bidra till läsupplevelser för barn runt 9-13 år. Det kommer att sändas sex delarna under våren.

Lyssna på dem här: Bokslukarsällskapet.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s