En kommentar

  1. cirkelpodden

    Hej, vi är två bibliotekarier från Småland…sammanträffande…men iallafall. Om ni helt enkelt inte kan få nog av ”Förr eller senare exploderar jag” så har vi alldeles nyligen spelat in en podcast där vi läser den boken i bokcirkel tillsammans med Johanna Perwe från barncancerfonden. Vi hoppas att podden ska kunna användas i undervisningen som flipped classroom eller som inspiration för att jobba mer kvalitativt med barn/ungdomslitteratur i skolan. Ja…eller rent nöje….rent noje går så klart också bra!
    MvH
    Ida och Karolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s