Tro på tomten

tro-pa-tomtenAlltså den här boken, riktigt bra tycker jag och spännande (och roligt)! Så här, dagarna innan julafton är det fortfarande osäkert om det blir någon jul. Människorna har nämligen slutat tro på tomten och han har därför bestämt sig för att förstöra julen. Adventstjärnorna slocknar, granarna tappar alla sina barr och all saffran i hela världen är slut. Boken består av 24 kapitel, ett för varje dag i december fram till julafton. Nu är det med andra ord bara 5 kvar och julstämningen lyser med sin frånvaro. Man skulle kunna tro att vi läser boken för vår 4-åring, och det gör vi också. Men om min man eller jag har missat dagens kapitel så läser vi högt för varandra när barnen har somnat. Perfekt för alla åldrar helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s