Halvtid för Hedenhös

I morse sändes del 12 av årets julkalender, Barna Hedenhös uppfinner julen, i TV. Det betyder 12 avsnitt kvar till julafton! Tittar ni? Vad tycker ni? För mig är det tradition att följa julkalendrarna, och det här är en klar favorit måste jag säga! Mest fnissar jag nog åt statsministerns son Junior (Björn Gustafsson!), men köttdisken är verkligen en höjdpunkt också!

En kommentar

  1. jana

    Ja, jag blev lite bedrövad när jag imorse insåg att det bara är tolv avsnitt kvar. Vill ha mer!! Gillar bäst när Sten och Flisa var med Stella i skolan. Lite lätt pinsamma scener där 😉 men blir sååå arg och irriterad på stellas pappa! vill hoppa in i tvn och tala allvar med honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s