Jag är ju så jävla easy going

easyJag är ju så jävla easy going (älskar titeln) är ännu en fantastisk bok av Jenny Jägerfeld. Joannas hjärna är (enligt henne själv) ett nöjesfält vid högsäsong, ett analogt twitter. Man kan också kalla det ADHD. Allt är dock frid och fröjd så länge Joanna får sin medicin. Tyvärr lever hon med en mamma, som är en misslyckad författare, och en deprimerad pappa. Man kan minst sagt säga att det inte är så fett hemma hos dem. När pengarna inte ens räcker till Joannas medicin börjar hon bli desperat. Hon blir intrasslad i en knarkaffär och mitt i allt blir hon kär i Audrey.

Det fantastiska språket exploderar. Jag befinner mig plötsligt i Joannas hjärna och det är splittrat men underhållande. Ett tag är jag orolig att det ska bli platt men det blir det inte, Jenny Jägerfeld binder ihop historien på ett fantastiskt sätt. Skarpt, snyggt och galet. Jag gillar det, mycket!

Lyssna även på det senaste avsnittet av podcasten ”Allt vi säger är sant”, det pratas om sex i ungdomslitteraturen och om denna bok på ett lysande sätt! Podcasten hittar ni här.

  1. Ping: Emmas julklappstips 16-20 år | Bokfreak
  2. Ping: JENNY JÄGERFELD & hennes senaste ”Jag är ju så jävla easy going”… | Bibblabella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s