Vampyrigt filmsläpp i juni

Jag vet, det är länge till. Men det är redan en sån hype kring böckerna och filmen på skolan jag jobbar på att jag måste visa trailern för er. Premiär 1 juni, så du hinner lätt läsa böckerna först 🙂 Den stora frågan på skolan är – vilken åldersgräns blir det? Vad tror ni?

En kommentar

  1. Johanna

    Oj, personligen har jag sett fram emot filmatiseringen av Vampire Academy länge (kan dock inte riktigt släppa känslan av att jag på något sätt inte vill ha en film…), och jag har varit (och är) ett stort fan av böckerna – trots det är det svårt att avgöra vilken åldersgräns den kommer få, jag skulle nog säga 11…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s