Det finaste.

latvargarnakomma_blue_3D

I veckan bad X Publishing sina följare på Facebook om hjälp att välja omslagsfärg till Låt vargarna kommaBlå eller turkos? Jag röstade på blå och BLÅ vann! Visst är det fint?! Det finaste. Nästan så jag dör faktiskt. Boken glömde jag för övrigt i mitt inlägg om höstlängtan. Så värst länge måste jag i alla fall inte längta, i september kommer den!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s