Birro hjärta ungdomsbok


Marcus Birro har producerat så många olika slags texter; romaner, krönikor om fotboll och pappaliv, dikter, om att skriva dikter osv. Därför blir jag så glad när han släpper sin första ungdomsbok. Och såklart ska den handla om en av Birros största passioner – fotboll. För många böcker om fotboll kan det inte finnas, så jag håller tummarna för att det blir en som fängslar.

”Det blir väldigt lite om löpvägar och inga pilar i någon riktning. Däremot blir det tio tusen ton av sådant som fotbollen handlar mest om. Nämligen känslor”. Låter gött, eller hur? Boken kommer heta Calcio Amore och ges ut på Pintxo förlag i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s