Tips till Engelsfors-fans

engelsforsI morgon (9/9) borde ni lyssna på P1 kl 18:15. Då sänds ett program som heter Duetter och i detta första avsnitt så är det Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg som intervjuas. Så här står det om programmet på SR´s sida:

I höst ska den sista delen i Engelsfors-trilogin släppas, Nyckeln. Och så småningom kommer historien de unga häxorna i Engelsfors bli film. Samarbetet mellan Sara och Mats är utan tvekan en framgång. I Duetter berättar de om vad det var det fastnade för hos varandra och hur de har mejslat fram häxorna från Engelsfors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s