Dag 30 – Att läsa innan sommarens slut

nattbarnMånga brukar säga att de väljer att läsa halvkassa deckare på sommaren för att bara kunna koppla bort vardagen och bara slappna av i solen. Jag tycker istället att alla borde läsa tecknade serier på sommaren, då får man något smart, ofta mycket roligt och samtidigt lättsmält (lite text, mycket bilder). Så innan sommaren är slut så tycker jag att ni exempelvis borde läsa Nattbarn av Hanna Gustavssons, Vi håller på med en viktig grej av Sara Hansson eller vad som helst av Liv Strömquist. Förlaget Argasso ger även ut en serie med klassiska romaner omskapade som seriealbum, dessa är också ett hett tips. Själv läser jag just nu Emily Brontës Svindlande höjder från denna serie, ett perfekt sätt att ta del av klassiker när man är sommarseg.

Dessutom! Fjärde vinnaren i våra sommartävlingar heter Paula Högström. Stort Grattis! Hemma kanske inte är en plast och Jag går dit du går kommer på posten. Tack alla som varit med i våra utlottningar!

Vad hittar vi på? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak
  2. Pingback: Iggy 4-ever | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s